Diensten en Prijzen

Personal Medical Training

Personal Medical Training is fitness onder begeleiding van een fysiotherapeut. Bij een blessure, ziekte of aandoening ben je gebaat bij een persoonlijke begeleiding door een fysiotherapeut omdat zij jou begleiden vanuit een medisch oogpunt. Ook als je nog niet bekend bent met fitness en graag wilt beginnen met sporten dan kan dit een mooie overgang zijn naar het zelfstandig sporten. Tijdens de trainingen train je jouw spierkracht, conditie, spieruithoudingsvermogen en functionele stabiliteit.

Fysiotherapeuten

Al onze personal trainers zijn afgestudeerd fysiotherapeut en begeleiden je vanuit een medisch oogpunt. 

personal trainer hardlopen

Sportmaatje

Bij al onze diensten en lessen is het mogelijk om jouw sportmaatje (gratis) mee te nemen.

Iets voor jou?

Personal training

\

Altijd begeleiding van een fysiotherapeut

\

Je werkt aan jouw specifieke fitness doelen

\

Mogelijk i.c.m. behandeling, medische taping en sportmassages

Introductie pakketten

Ben je nieuw met fitness, wil je revalideren of heb je een steuntje in de rug nodig om een specifiek fitness doel te halen? Dan past Personal Medical Training helemaal bij jou!

Uur tarief

     € 62,50 per uur

Blessure Preventie

Analyse

Bij Personal Training kunnen we middels verschillende analyses testen of sporters een verhoogd risico lopen om een blessure te ontwikkelen. Zo kan in een vroeg stadium al preventief worden ingegrepen om de kans te verkleinen dat je door een blessure langs de kant komt te staan.

Blessure Preventie Screening

Deze screening van een uur bestaat uit zeven tests. Hierbij wordt lenigheid, stabiliteit en kracht getest. Kosten: € 70

personal trainer hardlopen

Hardloop Analyse

Voor ieder niveau hardloper een goede manier om hen loopstijl in kaart te brengen en te testen of je een verhoogd risico loopt voor blessure ontwikkeling. Deze analyse duurt een uur. Kosten € 70

sporten onder begeleiding

Fittest

Ontwikkelt om jouw fitheid in kaart te brengen en een startpunt te creeren om te starten met trainen. Er komen verschillende metingen aan bod; o.a. Conditiemeting, Krachtmeting, Vetpercentage, Bloeddruk & Hartslagmeting. De fittest duurt een uur. Kosten € 70

Ga van start

Wil je gaan beginnen of heb je nog een vraag voor een van onze personal trainers? Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.