Voeding

Diëtist

Onze diëtist is gespecialiseerd op het gebied van voeding in relatie tot gezondheid en ziekte. Wilt u bijvoorbeeld afvallen? Of wilt u uw suikerziekte onder controle krijgen? Of aansterken voor meer energie bijvoorbeeld bij COPD? Dan bent u bij diëtistenpraktijk Eetwijs aan het juiste adres.

Samen met u kijkt uw personal trainer en diëtiste naar uw wensen, leefstijl en eetgewoonte. Het voedingsadvies en de behandeling zullen afgestemd zijn op uw persoonlijke situatie.

 

personal training afvallen

Floor Klaassen

“Om het maximale uit je leven te halen is een gezond leefpatroon zo enorm belangrijk. Voeding bepaalt voor een groot deel je energie level, de gezondheid van je haar, huid, nagels en de mate van bepaalde klachten.”

personal trainer hardlopen

Obesitas

Onze trainers en diëtist zijn een beweegprogramma gestart voor obesitas. De focus ligt op gewichtsverlies en het verbeteren van de algehele fitheid van het menselijke lichaam, waardoor gezondheidsrisico’s verminderen.

Iets voor jou?

Diëtist

\

Over- of onder gewicht

\

Hart en vaatziekten; hoge bloeddruk, verhoogd cholesterol gehalte

\

Maag- darm- en leverziekten

\

Diabetes mellitus (suikerziekte)

\

Longziekten (COPD, longfibrose)

\

Voeding rondom zwangerschap en kinderen

Ga van start

Wil je gaan beginnen of heb je nog een vraag voor een van onze personal trainers? Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.