Onze trainers

FYSIOTHERAPEUTEN VAN FYSIO 4 DEN BOSCH

Over onze trainers

Rens de Jong

Mijn passie voor het vak is op jonge leeftijd ontstaan, toen ik vaak in de turnzaal te vinden was. Als ik klachten had zorgde de fysiotherapeut ervoor dat ik snel weer op de been was en ik mijn sport pijnvrij kon beoefenen. Dat wilde ik ook!

Tijdens zijn opleiding heeft hij zich verdiept in psychosomatiek en manuele therapie in de vorm van een minor. Ook heeft hij stagegelopen bij RKC Waalwijk waarbij hij het eerste team begeleidde.

De afgelopen jaren heeft hij gewerkt in een sportschool als clubfysio en in een wervelkolom gespecialiseerde praktijk. In deze periode heeft hij de cursus Dry needling en Orthopedische Fysiotherapie van bovenste en onderste extremiteiten voltooid.

Bossche Boulders

Een keer in de week is Rens te vinden bij de Bossche Boudlers om klimmers te ondersteunen bij blessures en herstel. 

Dry Needling

Een efficiënte behandelmethode voor pijn en stijfheid bij acute en chronische klachten.

Sportblessures

Ervaren fysiotherapeut in het verhelpen van blessures door behandeling en training.

Remy van Dinther

Ik omschrijf mezelf als iemand die heel gedreven is om ieder zijn eigen doelstelling te realiseren of te kijken waar vooruitgang mogelijk is. Of dat nou is in het begeleiden van chronische aandoeningen of terugkeer naar een bepaalde sport maakt voor mijn geen verschil.

Voorgaand aan zijn opleiding fysiotherapie heeft hij de sportopleiding CIOS gevolgd in Arnhem en deze in 2015 afgerond. 

De afgelopen 10 jaar is hij altijd op sportief vlak bezig geweest. Hij heeft dan ook al de nodige ervaring opgedaan o.a. als fitnessinstructeur, personal trainer en EMS-instructeur en algemeen fysiotherapeut.

Conditie opbouw

Door zijn werk met chronische doelgroepen zoals patiënten met hartfalen, ex corona patiënten en COPD revalidatie weet Remy als geen ander wat er nodig is voor op je conditie te bevorderen.

Hartfalen

Remy is gespecialiseerd in hartfalen. Oefentherapie is een belangrijk onderdeel van de behandeling hiervoor. Met zijn trainingen worden coördinatie, beweeglijkheid, spierkracht en uithoudingsvermogen vergroot.

Sportblessures

Ervaren fysiotherapeut in het verhelpen van blessures door behandeling en training.

AIdan Scanlan

Doordat ik geen topsport meer kon doen ben ik daarom extra aandacht gaan besteden aan mijn carrière als fysio, om daarmee een zo hoog mogelijk niveau te kunnen bereiken.

Aidan heeft jarenlang aan topsport gedaan in de vorm van Rugby, alleen heeft hij door een knieblessure daar spontaan mee moeten stoppen. Door het vele trainen is hij in contact gekomen met meerdere fysiotherapeuten wat er voor zorgde dat hij geinteresseerd raakte in het vak.

Ga van start

Wil je gaan beginnen of heb je nog een vraag voor een van onze personal trainers? Laat je gegevens hieronder achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!